Lid worden

Fijn dat u lid wilt worden!

U ontvangt vier keer per jaar ons full colour magazine Scyedam en u blijft op de hoogte van alles wat er in Schiedam op historisch gebied gebeurt. Als welkomsgeschenk ontvangt u het fotoboek Kethel Toen en Nu en (uiteraard) de Scyedams van de lopende jaargang. Als u later in het jaar instapt houden we daar natuurlijk rekening mee.

Wat kost het?

  • Individueel lidmaatschap: € 20,50 per jaar.
  • Partnerlidmaatschap (u en uw partner):  € 23,50 per jaar, u bent dan allebei lid!  (u woont op hetzelfde adres, er wordt 1 exemplaar van Scyedam naar uw gezamenlijke adres verstuurd).
  • Senior lidmaatschap (65+): €18,50 per jaar.

 

Hoe word ik lid?

Bijvoorbeeld: 22-02-1975

We stellen het op prijs wanneer u dit veld invult, maar het is niet verplicht.
Vink deze optie aan wanneer u gezamenlijk lid wilt worden met uw partner.
We stellen het op prijs wanneer u dit veld invult, maar het is niet verplicht.

De Historische Vereniging Schiedam beheert uw gegevens volgens de voorschriften opgesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Afmelden als lid

Afmelden: wanneer u zich wilt afmelden als lid, dient u voor 1 december van het lopende jaar op te zeggen. Het lidmaatschap eindigt dan op 31 december.

Ledenadministratie

Annelies de Leede
De La Marplein 15
3123 AC Schiedam
010-4700904
ledenadministratie@historischeverenigingschiedam.nl

ANBI

De Historische Vereniging Schiedam is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en heeft de status van culturele ANBI. Giften aan een ANBI mag u – als u boven een drempelbedrag uitkomt – van de belasting aftrekken. Een ANBI heeft een aantal belastingvoordelen. Een ANBI betaalt bijvoorbeeld geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen die de instelling gebruikt voor het algemeen belang.

ANBI en Club van 100

Bij een periodieke gift geldt het drempelbedrag niet. Wanneer u lid wordt van de Club van 100 betaalt u €100,- bovenop de contributie voor het lidmaatschap. Dat bedrag (€100,-) wordt dan een aftrekpost op uw aangifte inkomstenbelasting. Er zit geen opzegtermijn vast aan dit “Club van 100”-lidmaatschap! De penningmeester is heel blij met uitbreiding van deze club!